printen

  printen van o.a.
 • flyers
 • posters
 • banners
 • scripties
 • verslagen
 • visitekaarten
 • briefpapier
 • geboortekaarten
 • menukaarten

Natuurlijk kun je altijd bij ons terecht voor het uitprinten of laten drukken van je bestanden. Of het nu gaat om enkele losse prints, scripties, flyers, posters etc. ons uitgangspunt is altijd om de opdracht zo goed en zo snel als mogelijk uit te voeren.

Hiervoor hebben wij op onze systemen verschillende versies van de belangrijkste software pakketten staan. Op deze manier is er eigenlijk altijd wel een manier om je bestanden bij ons te laten printen. Onze voorkeur gaat echter altijd uit naar .pdf files welke tegenwoordig met de meeste programma's eenvoudig door iedereen te maken zijn.

  software Mac & PC
 • Acrobat Pro
 • Photoshop CC
 • Illustrator CC
 • Indesign CC
 • Office

visitekaarten

binnen één uur klaar

Full-color visitekaarten op onder andere 300grs mat of 350grs gecoat papier.
Standaard houden wij een formaat van 55x85mm aan, maar afwijkende formaten zijn natuurlijk mogelijk.
Wij kunnen deze kaarten ook afwerken met mat of glans laminaat.

Het is geen probleem om eerst een proef print te komen bekijken

flyers

repros.nl flyers

Voor alle soorten flyers kunt je bij ons terecht. Zwart-wit, Full-color, A7, A6, A5, enkel,- of dubbelzijdig, kleine en grote oplages het maakt allemaal niet uit.

Kleine oplages en spoedopdrachten worden bij ons geprint op maximaal 350grs papier. De grotere oplages worden normaal gesproken gedrukt (offset) en hebben daardoor een iets langere levertijd, maar zijn relatief goedkoper.

De hier genoemde prijzen zijn gebaseerd op onze standaard uitvoeringen. Heb je andere wensen qua materiaal, levertijd en/of oplages dan kun je altijd een offerte aanvragen via e-mail.

kaarten

Ook voor allerlei soorten kaarten kan je bij ons terecht.
Of het nou om ansichtkaarten, geboortekaarten, trouwkaarten, verhuiskaarten of menukaarten gaat het kan allemaal. Maak je eigen ontwerp of laat één van onze medewerkers een opzetje maken op basis van jouw schets of aanwijzingen. In de kolom rechts vindt je een aantal prijzen voor veelkomende formaten en oplages. Deze prijzen zijn op basis van een aangeleverd ontwerp, dubbelzijdig in kleur geprint op 350grs gecoat papier.

Wil je een ander formaat kaart, andere papiersoort, een gelamineerde kaart of heb je nog andere vragen neem dan gerust contact met ons op.

enkele kaart
full-color, dubbelzijdig 350grs
levertijd: 1 werkdag
aantalA6A5
50€ 25,00€ 35,00
100€ 35,00€ 60,00

dubbele kaart (gevouwen)
full-color, dubbelzijdig 350grs
levertijd: 1 werkdag
aantalA6A5
50€ 40,00€ 65,00
100€ 70,00€ 115,00

alle prijzen zijn excl. 21% btw

levering binnen 1 uur mogelijk (in overleg)

nieuwsbrieven & clubbladen

Als je voor de buurtvereniging, de sportclub of je bedrijf regelmatig een nieuwsbrief of magazine verspreidt kun je natuurlijk bij ons terecht voor het printen, afwerken en eventuele opmaak.

Wij maken de keuze voor de verspreiding van een hardcopy (in plaats van digitale verspreiding) graag iets makkelijker voor je. Wij streven er altijd naar binnen 2 dagen te leveren en maken graag een op maat gemaakte offerte voor je berekend op basis van oplage en frequentie.

bouwtekeningen

Voor het grotere standaard werk in kleur en zwart-wit hebben wij de Colorwave 600 inclusief grootformaat scanner tot onze beschikking. Het printen of kopiëren van bv. bouwtekeningen is met deze machine geen probleem. Buiten de voor de hand liggende bouwtekeningen en plattegronden gebruiken wij onze Colorwave ook voor het maken van o.a. raamposters en affiches.

stickers

Adresstickers, raamstickers of andere stickers nodig? Wij kijken graag wat de mogelijkheden zijn om je hierbij te helpen.